Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Oni su ponos Čačka i Srbije: Motociklisti MK „Tanasko Rajić“ ostvarili velike uspehe na takmičenjima u Turskoj i Hrvatskoj (FOTO)

post-title
Foto: MK Tanasko Rajić


Čačak – Da srpski sportisti osvetlaju obraz gde god da odu dokaz su i članovi MK „Tansko Rajić“ iz Čačka koji su proteklog vikenda ostvarili velike uspehe na takmičenjima u Turskoj i Hrvatskoj.

Boje naše zemlje i moto kluba Tanasko Rajić na trci u Turskoj su predstavljali Vuk Ćajić u klasi MX 65 i Vuk Drmanac u klasi MX 2. Na stazi Afyonkarahisar u gradu Afyon, Vuk

Ćajić pored 27 takmičara u klasi MX 65, koja se boduje za Evropski i Balkanski šapionat, zauzeo je 6. mesto u ukupnom poretku, dok je Vuk Drmanac pored 37 takmičara u klasi MX 2, koja se boduje za Istočno Evropski i Balkanski šampiomat, zauzeo takođe 6. mesto.

motocisklisti

Na trci Otvorenog šampionata Hrvatske u disciplini moto klasik, klub Tanasko Rajić i Srbiju, predstavljao je dvostruki vicešampion Srbije i vicešampion Istočne Evrope, Borko Vranić.

„Kako smo navikli da Borko osvaja zapažene rezultate, ni ovaj put nas nije izneverio. Na stazi Nova Rača kod Zagreba, u klasi 4, gde učestvuju motorcikli do 250 ccm, usled pada na motorciklu, Borko Vranić ne gubi volju za uspehom i nastavlja trku menjajući brzine rukom, a ne nogom. U diviziji je startovalo 14 takmičara, gde Vranić završava na 4. Mestu“, kažu u MK „Tanasko Rajić“.

motori1

U klasi 9 motorcikala do 750ccm, predstavnik MK Tanasko Rajić, Borko Vranić, na motorciklu od 500ccm, iz kruga u krug, poboljšava veme i u diviziji u kojoj je startovalo 11 takmičara, trku završava na 2. mestu.

Narednog vikenda Borko Vranić nastavlja takmičenje Otvorenog šampionata Hrvatske u Križevcima.

I u Turskoj i u Hrvatskoj konkurencija je bila vrlo jaka, MK Tanasko Rajić je prezadovoljan na ostvarene rezultate.

RINA



Komentari

Svaka čast! Samo napred!

Zadovoljni građanin

18.06.2021 17:51


Ostavite komentar