Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nove sportske humanitarne aktivnosti za pomoć maloj Nini Perišić

post-title


Čačani, nizom sportskih aktivnosti, nastavljaju prikupljanje sredstava za lečenje mlade Nine Perišić. 

Grupa mladih Čačana predvođena Stefanom Sparićem i Jovanom Mijailovićem je pokrenula akciju organizovanja humanitarnog turnira u malom fudbalu. Kao i obično u Sportskom centru Mladost su naišli na maksimalno razumevanje i pomoć u organizaciji ovog sportskog događaja koji će imati humanitarni karakter. Sva sredstva koja će biti prikupljena na turniru biće usmerena za lečenje naše mlade sugrađanke Nine Perišić.

​Planirano je da turnir startuje u nedelju 27.juna u 19 časova. Prijave za učešće se mogu predati do subote 26.juna, kada će se obaviti i žreb. Turnir je inače otvorenog tipa tako da se mogu prijavljivati igrači svih uzrasta. Kotizacija po ekipi koje će brojati 4+1 igrača je 3000 dinara i sav prihod će biti uplaćen za lečenje Nine. Svi posetioci turnira koji će verujemo trajati nekoliko dana će biti u prilici da svoju humanost iskažu kroz dobrovoljne priloge koje će stavljati u humanitarne kutije, kao i da učestvuju u licitaciji potpisanog dresa košarkaške reprezentacije Srbije koji će biti poslednjeg dana turnira. 

U petak od 19 časova na atletskoj stazi u Čačku će u organizacij „Čačak trči“ i trka „Dva vrha Čačka“ biti održan zajednički trening i humanitarno trkačko druženje. 
Hajde da još jednom pokažemo humanost na delu i to ovoga puta za Ninino lepše detinjstvo, jer “naše malo nekome znači mnogo”!

Takođe vas pozivamo da pomoć Nini možete učiniti i slanjem SMS poruke na broj 3030, sa tekstom 1011.


Kontakt za turnir u malom fudbalu: 066 8002 004 Jovan 

Kontakt za atletsku stazu i trkačko druženje +381 65 5065 064
Srdjan 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar