Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trinaesti ,,Karusel” u Čačku počinje 26.jula

post-title
Foto: Infopress


Trinaesti po redu Festival ambijentalne i etno muzike ,,Karusel“ ove godine biće održan od 26.jula na prostoru Atrijuma Doma kulture u Čačku, gde su planirana 3 koncerta. Jedan od koncerata predviđenih programom biće održan u velikoj sali  Doma kulture 2.avgusta. Nastupiće 12 izvođača, 10 iz zemlje i dva iz SAD-a.

Festival ,,Karusel“ ove godine ljubiteljima ambijentalnog i etno zvuka donosi obilje muzičkih sadržaja u 4 koncertna događaja. 12 izvođača potrudiće se da publici pruže poseban umetnički ugođaj, a kao i uvek naročita pažnja posvećena je izvođačima iz Čačka.

,,Braća Stevan i Aleksa Miljanović nastupiće sa tri sastava, a tu će biti i mladi momci iz grupe ,,Midlseks“. Svetski poznata pijanistkinja, Branka Parlić, koja izvodi muziku Filip Glasa i Erik Satija imaće koncert 2.avgusta u sali Doma kulture. Potrudili smo se da to bude spoj iskustva i mladosti“, rekao je umetnički direktor festivala ,,Karusel“, Dušan Darijević.

Dva izvođača doputovaće iz SAD-a. Jedna od njih je i Katarina Pejak, koja je već nastupala na ,,Karuselu“ 2013.godine.

Festival prate i muzičke radionice koje će biti održane u prostoru Gradske biblioteke ,,Vladislav Petković Dis“.

Koncerti počinju od 20 časova. Organizatori napominju da se posetioci moraju pridržavati svih propisanih protivepidemijskih mera.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar