Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Gvozden Nikolić tipuje za lečenje Marine Veselinović

post-title


Autor kultne emisije „Nećete verovati“, koji sebe naziva narodnim reporterom, očekije kvotu 7,63

I, dok su filmovi, serije i mediji u mnogim slučajevima od srpskog seljaka-domaćina pravili karikaturu, smatrajući da će im takve priče podići rejting, Gvozden Nikolić se trudio da narodnu žurnalistiku liši zlonamernog postupanja od kog je običan čovek imao više štete nego koristi. Da se ne lažemo, zaštitno lice „Glasa zapadne Srbije“ i autor sada već kultne emisije „Nećete verovati“ doslovce nikada sebe ni nije želeo da nazove novinarom. Kaže, škole, odnosno fakulteta za to zvanje nema, ali ga je zato priroda izrodila u narodnog reportera. On danas tipuje u „Humanitarnom tiketu u podne“, nadajući se da će potencijalni dobitak u iznosu od 76.300 dinara, s MOZZART kladionicom proslediti za lečenje Marine Veselinović iz Bele Crkve.

Ovom odlukom, Gvozden Nikolić, kao što to i inače čini, probio je regionalne granice, jer on u suštini nije reporter samo naroda Zapadne Srbije, već svih region, što je nebrojeno puta potvrdio televizijskim formatom emisije „Nećete verovati“ koja je munjevitom brzinom postala jedna od najgledanijih porodičnih emisije u kojima bukvalno nikada ne znate koje čudo izniklo iz nas samih može da se pojavi.

Krećemo od meča VALERENGA – LELESTROM. Norveženi su nepredvidljivi, a Valerenga popilično prisiljena da se zbog trećeg mesta na tabeli za tri boda do kraja bije sa Lilestromom. Gosti su osmi na tabeli, a poslenji meč para još 2019. godine rešili su s X ishodom.

„Red je da pobedi domaćin“, kaže za MOZZART Sport Gvozden Nikolić, autentičnim jezikom naroda, onako po Vuku Karadžiću, kako i sam pronalazi glavne junake svojih pripovedanja, koji bi za klasičnu žurnalistiku, u moderno doba sklonu isticanja negativnog ostali potpuno nevidljivi za širi auditorjum.

Sledi utakmica HAKA – KuPS. Gostujući KuPS ima pet vezanih pobeda, pa na gostovanju zbilja nejakoj Haki, teško da može da ima problema. Čini se da je vreme sa se KuPS osveti za poslednje dve utakmice para koje je rival dobio sa GG3+ ishodima.

Dvojka u ovom slučaju“...

Autor autentičnih priča, iz svakodnevice našeg naroda izniklih, zatim se latio meča HONKA – AC OLU. Pošto je Olu strogi fenjeraš, čak i Honka, inače osma na tabeli na domaćem terenu može da se nada berićetnoj berbi. Uostalom, i tradicija je takva, jer Olu meč para nije dobio već 11 dugih godina.

Jedinica je realna“...

Na samom kraju, meč MOLDE – OD GRENLAND komentariše Gvozden Nikolić, koji se u reporterskom, da ne kažemo novinarskom poslu vodi devizom: - „Krivo stani, al’ pravo reci!“

Vidim da je Molde prvi, a Grenland tek sedmi… Zbog toga, neka bude 1&3+“!

Mozzartsport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar