Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiUŽAS NA DRINI Dečak (9) nestao bez traga, na obali reke pronađena njegova garderoba, U POTRAGU UKLJUČENI I RONIOCI

post-title
Foto: Wiki


Dečak N. N. (9) iz Badovinaca nestao je juče kod Badinovaca, a sumnja se da se mališan utopio u Drini, saznaje “Blic”. Dečakovo telo nije pronađeno i u toku je intenzivna potraga za njim, ali i pretraga reke.

Kako saznajemo, dečak je ostao sam kod kuće pošto su mu oba roditelja otišla u dnevnicu da rade. Kada su se uveče roditelji vratili kući videli su da dečaka nema i krenuli su da ga traže.

– Često je silazio do Drine da hrani neke guske, pa su i roditelji otišli da provere da nije tamo – pričaju komšije za “Blic”.

U blizini reke pronađen je dečakov bicikl, šorc i papuče, ali od njega nije bilo ni traga. Upravo zbog toga se sumnja da se mališan utopio u reci koja je na tom delu prepuna virova i voda je izuzetno duboka.

– Na tom mestu su se i ranije dešavale tragedije jer je tu voda jako duboka, a na sve to odatle se vadi i pesak, pa se prave opasni virovi – komentarišu meštani.

U potragu za dečakom uključena je i rečna policija i ronioci Žandarmerije koji pretražuju reku.

Dečak je završio drugi razred osnovne škole i drugi je od četvoro dece u ovoj porodici.

Blic

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/