Pretraga vestiUŽAS NA DRINI Dečak (9) nestao bez traga, na obali reke pronađena njegova garderoba, U POTRAGU UKLJUČENI I RONIOCI

post-title
Foto: Wiki


Dečak N. N. (9) iz Badovinaca nestao je juče kod Badinovaca, a sumnja se da se mališan utopio u Drini, saznaje “Blic”. Dečakovo telo nije pronađeno i u toku je intenzivna potraga za njim, ali i pretraga reke.

Kako saznajemo, dečak je ostao sam kod kuće pošto su mu oba roditelja otišla u dnevnicu da rade. Kada su se uveče roditelji vratili kući videli su da dečaka nema i krenuli su da ga traže.

– Često je silazio do Drine da hrani neke guske, pa su i roditelji otišli da provere da nije tamo – pričaju komšije za “Blic”.

U blizini reke pronađen je dečakov bicikl, šorc i papuče, ali od njega nije bilo ni traga. Upravo zbog toga se sumnja da se mališan utopio u reci koja je na tom delu prepuna virova i voda je izuzetno duboka.

– Na tom mestu su se i ranije dešavale tragedije jer je tu voda jako duboka, a na sve to odatle se vadi i pesak, pa se prave opasni virovi – komentarišu meštani.

U potragu za dečakom uključena je i rečna policija i ronioci Žandarmerije koji pretražuju reku.

Dečak je završio drugi razred osnovne škole i drugi je od četvoro dece u ovoj porodici.

BlicKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar