Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KULTURNO LETO“ U ČAČKU: Večeras Stefan Milenković, u nedelju Lena Kovačević

post-title


Za različite uzraste i za sve ukuse, pred našim sugrađanima je tokom ovog meseca, avgusta i septembra, nov program koji smo pripremili - „Kulturno leto“ u organizaciji Grada Čačka. Obeležiće ga raznovrsni sadržaji, a zvanično ga već danas otvara svetski poznati violinista, maestro Stefan Milenković. On će, zajedno sa polaznicima Master klasa, održanog u Čačku u prethodnih deset dana, svirati večeras 16. jula, u 19 časova, u velikoj sali Doma kulture. Ulaz na koncert je besplatan, a tako će biti i sa svim ostalim manifestacijama koje Grad priprema.

Već u nedelju veče, 18. jula, u 20 časova, u prelepom ambijentu Gradske plaže, za Čačane će pevati Lena Kovačević.

Čitav niz koncerata, predstava i događaja se realizuje u saradnji sa platformom Vlade Republike Srbije „Srbija Stvara“, a planirano je da svaki vikend, tokom ova tri meseca, Čačani uživaju u odličnoj muzici, sjajnim predstavama, pesničkim i poetskim večerima, uglavnom na otvorenim prostorima, u Ovčar Banji ili na Gradskoj plaži.

Naši sugrađani će tokom leta imati priliku da slušaju i gledaju „Veče pesme i poezije“ Ivana Bosiljčića, Jelenu Gavrilović i Aleksandru Milutinović – „Balcan acoustic“, kabare Dragana Vujića Vujketa, koncert Aleksandre Radović, program „Niz Moravu pesma nek poteče“ – muzika kompozitora iz čačanskog kraja, nastup braće Teofilović, solo pesme srpskih kompozitora u izvođenju Sanje Kerkez, pod nazivom „Gde si dušo, gde si rano“, koncert KUD „Žele“, hor Čačanske Gimnazije...

O svim manifestacijama koje slede, naši sugrađani biće blagovremeno obavešteni kada i gde će biti održane.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar