Pretraga vestiMomirović bio u kritičnom zdravstvenom stanju: Brzom reakcijom lekara život ministru spašen u rekordnom roku

post-title
Foto: RINA


Užice - Prilikom obilaska gradilišta u Užicu, ministru Momiroviću pozlizlo je nakon čega je hitno hospitalizovan u Zdravstveni centru Užice na odeljenju hirurgije.

 

"Zbog napada slepog creva ministru je počela vrtoglavica i slošilo se, nakon čega smo odmah intervenisali i on je primljen u užičku bolnicu i nakon hospitalizacije operisan je u rekordnom roku za 35 minuta. Prema procenama doktora ministar je bio u kritičnom stanju i prema njihovim tvrdnjama slepo crevo je bilo pred pucanje, zbog čega ne bi izdržao do Beograda. Hvala doktorima na brzoj reakciji i time spasili život ministru Momiroviću, koji je sada u stabilnom zdravstvenom stanju", potvrđeno za agenciju RINA iz kabineta.

 

Ministar Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi razgovarali o realizaciji projekta ''Obilaznica oko Požege''.

 

RINAKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar