Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Prvi reket sveta Novak Đoković uputio je poruku podrške legendi čačanske košarke: Radmilo, dug život vam želim, da pobeđujemo svi zajedno (VIDEO)

post-title
Foto: Screenshot


Čačak - Prvi reket sveta Novak Đoković uzvratio je ranije upućenu poruku podrške legendi čačanske ali i srpske košarke Radmilu Mišoviću (77) sa Olimpijskih igara u Japanu. U društvu proslavljenog evropskog košarkaškog trenera Božidara Maljkovića, Nole se obratio Mišoviću rečima:

„Veliko poštovanje , Radmilo, dug život vam želim, da pobeđujemo svi zajedno. Veliki pozdrav iz Japana od celog Olimpijskog tim.Veliki pozdrav”, reči su koje je Novak Đoković uputio Mišoviću.


Naime, proslavljeni AS pored zapadne Morave ranije je poslao poruku podrške svim selekcijama Srbije koje nastupaju na Olimpijskim igrama u Japanu.


„Poštovani predsedniče, dragi prijatelju, šaljem vam ovu poruku da pozdravite sve sportiste koji putuju u Tokio, i ujedno da im poželim da osvoje medalju. Posebno se obraćam Noletu Đokoviću, pravom vođi koji je navikao da se bori, da iz poraza doživi najveće pobede. Srećno svima živela Srbija”, kazao je u izjavi Mišović.

Inače, najbolji teniser planete Novak Đoković , plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju, nakon što je u dva seta, rutinski, pobedio Španca Aleksandra Davidoviča Fokinu.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar