Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Biciklisti Borca osvojili 13 medalja na prvenstvu Srbije održanom u Čačku

post-title
Foto: BK Borac


Na Prvenstvu Srbije u brdskoj i kriterijumskoj vožnji( ulične trke) senior Stefan Stefanović i kadet Boško Veličić osvojili duple titule, senior do 23 godine Aleksa Radmilac osvojio prvo i drugo mesto, mladji kadet Stefan Vučićević osvojio drugo i treće mesto, mastersi Nenad Jevtović i Bojan Vasović osvojili prva mesta, a Toni Smiljanić i Miroslav Bogdanović druga mesta.


Prvenstvo Srbije u brdskoji kriterijumskoj vožnji održano je u Čačku 05.09.2021.godini u organizaciji biciklističkog kluba BORAC i Biciklističkog saveza Srbije. Posebnim sistemom bodovanja sa ove dve trke pravljen je generalni plasman za NAGRADU ČAČKA. Trka je održana i u sklopu obeležavanja 75 godina od osnivanja biciklističkog kluba BORAC.

Pre podne održano je brdsko prvenstvo na stazi od Beljine preko Pridvorice do vrha Jelice. Seniori su vozili stazu dugu 7,5km, a seniori Borca su bili ubeljivi na domaćem terenu i odneli dvostruku pobedu. Stefan Stefanović osvojio je prvo, a Aleksa Radmilac drugo mesto, s tim što je Radmilac pobedio u konkurenciji takmičara do 23 godine.
Kadeti su vozili stazu dugu 5km, a Boško Veličić je ponovio prošlogodišnji uspeh i pobedio i ovaj put.
Istu stazu kao kadeti vozili su i mastersi. U kategoriji mastersa B pobedio je Nenad Jevtović ispred Tonija Smiljanića, a u kategoriji mastersa C Bojan Vasović je takodje osvojio prvo mesto.
Mladji kadeti vozili su stazu dugu 3km, a Stefan Vučićević osvojio je treće mesto.


Po podne ulicama najužeg centra Grada Čačka održano je prvenstvo u kriterijumskoj vožnji.
Senior Stefan Stefanović u veoma ubedljivoj vožnji osvaja prvo mesto, dok je Aleksa Radmilac bio četvrti, odnosno drugi u kategoriji do 23 godine.
Kadet Boško Veličić pobedio je i ovaj put, s tim što se vodila ne izvesna borba do samog kraja, kada je zadnji sprint odlučio pobednika.
Mladi kadet Stefan Vučićević pobedio je zadnje bodovanje, ali u prethodnim bodovanjima nije osvojio dovoljno bodova, pa se morao zadovoljiti drugim mestom.
Masters C Miroslav Bogdanović u svojoj kategoriji osvojio je drugo mesto.



U bodovanju za NAGRADU ČAČKA senior Stefan Stefanović osvojio je prvo, a Aleksa Radmilac drugo mesto, Kadet Boško Veličić osvoji je prvo mesto, a mladji kadet Stefan Vučićević drugo mesto.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar