Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



„Stara pruga“ dobila potpuno novi izgled

post-title
Foto: Press služba


Danas je u Ulici Dragiše Nikolića postavljen završni sloj asfalta, a tom prilikom je predsednik Opštine Dejan Kovačević obišao finalne radove.

Pre svega želim da se zahvalim žiteljima Ulice Dragiše Nikolića na strpljenu, ipak je ovo bio jedan veliki poduhvat. Mislim da su meštani jako zadovoljni jer su preko 50godina čekali da se ova ulica rekonstruiše. Završili smo kompletnu deonicu do kraja GUP-a, odakle se nastavlja na lokalni put. Drago mi je da smo stanovnicima ovog dela grada napravili adekvatnu saobraćajnicu, a u narednim danima ćemo srediti svima ulaze u dvorišta jer je put sada malo viši nego što je bio ranije – rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Predsednik Kovačević je rekao da se sa završetkom radova na ovoj ulici, kao i završetkom radova na Ulici Vuka Karadžića ostvaruje plan predviđen za ovu godinu i istakao da je ova godina bila rekordna po izgradnji infrastrukture jer je urađeno dosta lokalnih, nekategorisanih puteva, ulica u gradu...

On je podsetio i da je država uradila nekoliko značajnih putnih pravaca, prevashodno Takovo-Pranjani, koji će biti završen u narednih 15 do 20 dana, kao i put od Ugrinovaca do Šilopaja. Predsednik se još jednom zahvalio Vladi Republike Srbije i predsedniku Srbije koji su odvojili dodatna sredstva za infrastrukturu ,jer bez kvalitetnih lokalnih ulica nema napretka.

Na ovoj deonici ukupne dužine 882 metra, širine 6 metara je takođe predviđena i stalna saobraćajna signalizacija, kako bi saobraćaj na ovoj trasi bio bezbedniji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar