Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Upis novih članova KUD “Dule Milosavljević – Žele“

post-title


Popularni “Želovci” organizuju tradicionalni upis u septembru i oktobru 2021. godine. Upis se organizuje u sve sekcije folklornih ansambala kao i u narodni orkestar.

Aktuelan je upis u školu folklora, dečije ansamble, pripremni i prvi izvođački anasmb kao i u anti-stres rekreativnu grupu koja je kao novitet krenula sa radom 2016. godine i pokazala odličan odziv starijih sugrađana od 20-60 godina, bez obzira na njihovo iskustvo u tradicionalnim igrama.

– KUD „Dule Milosavljević“ je poznato po svom kvalitetnom radu sa najmlađima, jer jedini u gradu, a i šire, imamo školovan kadar iz domena tradicionalne kulture. Naši umetnički rukovodioci se konstantno usavršavaju na visoko školskim ustanovama i seminarima. Pored toga društvo je osvajač najviših republičkih i lokalnih priznanja i ima najdužu folklornu tradiciju u gradu Čačku. Sve je to odlična preporuka da budete deo najuspešnijeg kulturno-umetničkog društva u gradu – kaže Aleksandar Saša Smrekić, rukovodilac umetničkog saveta društva.

Upis se obavlja radnim danima od 18-22 časa u renoviranim prostorijama društva koje se nalaze u krugu “Želovog” igrališta kod železničke stanice. Budite deo najuspešnijeg društva u Moravičkom okrugu, ističu u „Želu“.

Više informacija putem telefona 064/6476940, fejsbuk stranice društva facebook.com/

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar