Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počinje prodaja sezonskih i pojedinačnih ulaznica za utakmice KK Borac!

post-title
Foto: Mediaportal


U četvrtak 30. septembra počinje prodaja sezonskih ulaznica za mečeve koje će Borac odigrati u ovosezonskom izdanju AdmiralBet ABA lige. Takođe, sezonske ulaznice će važiti i u Superligi Srbije sve do polufinala plej-ofa pomenutog takmičenja. Njihova cena je 8.000 dinara.

Inače, prodaja sezonskih ulaznica će se obavljati na portirnici kluba (ulaz od bunkera). Prodaja će se obavljati prema sledećem rasporedu:

– četvrtak, petak, subota od 10 do 20 časova;

– nedelja od 10 do 14 časova.

Što se tiče pojedinačnih ulaznica, iste će koštati 600 dinara. Za utakmicu KK Borac – KK Cedevita Olimpija Ljubljana prodaja će se vršiti prema sledećem rasporedu:

– petak (na biletarnici Doma kulture) od 10 do 20 časova;

– petak, subota (na portirnici KK Borac, ulaz od bunkera) od 10 do 20 časova;

– nedelja (na portirnici KK Borac, ulaz od bunkera) od 10 do 14 časova.

Što se tiče uslova ulaska u halu, broj prisutnih biće u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom koja vlada u državi i gradu. Preciznije rečeno, strogo će biti poštovane odluke gradskog i republičkog kriznog štaba za suzbijanje epidemije COVID-19.

U svakom slučaju, obavezno će biti nošenje zaštitnih maski tokom boravka u dvorani kraj Morave. Takođe, mora biti poštovano pravilo razmaka. To znači da neće biti dozvoljeno sedenje na mestima koja budu obeležena plavom trakom.

Što se tiče ulaska u dvoranu kraj Morave, za gledaoce je predviđen ulaz od strane mosta, kao i iz pravca bedema. Za novinare je namenjen ulaz sa strane Morave.

Predsednik kluba Predrag Peca Pantović pozvao je sugrađane da kupovinom sezonskih ulaznica pomognu Borcu.

,,Ovog leta uspeli smo da sklopimo dobar tim, za koji se nadamo da će biti konkurentan u AdmiralBet ABA ligi. Veliki napor smo uložili kako bismo obezbedili sredstva za sve izdatke kluba. Grad je preuzeo svoju ulogu, tako da će pokriti 40 do 45 procenata troškova. Nadamo se da će prodajom sezonskih ulaznica i pojedinačnih karata biti prikupljeno 10 do 15 procenata izdataka. Ostali deo sredstava potreban za normalno funkcionisanje kluba obezbedila je uprava preko brojnih sponzorstava“, zastao je Pantović, a onda posebno naglasio.

,,Borac je od svog nastanka voljen od stane grada i ljudi koji u njemu žive. U vreme bivše Jugoslavije klub se u najvećoj meri izdržavao prodajom ulaznica, koje su u to vreme koštale od pet do osam maraka. Danas je neko drugo vreme, pa takav način finansiranja više nije moguć. Ali iskreno se nadam da Borac ponovo može da ima veliku finansijsku pomoć od strane Čačana, a preko kupovine sezonskih ulaznica, kao i pojedinačnih karata. Svi u klubu smo svesni finansijske situacije, ali se iskreno nadamo da će Čačani odgovoriti na naš apel i da će u velikom broju pomoći voljenom klubu. Na taj način ćemo svi zajedno omogućiti da Borac i narednih godina bude konkurentan u regionalnim razmerama“, završio je Predrag Pantović.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar