Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Olivera Jevtić ostvarila dve pobede tokom vikenda u Beogradu i Zrenjaninu - Uspeh poznate atletičarke uz podršku i posvećenost

post-title
Foto: MediGroup arhiva


U Beogradu je u subotu održana tradicionalna „Ženska trka“ na Adi Ciganliji, a ubedljivu pobedu sa rezultatom 26,08 odnela je poznata srpska atletičarka Olivera Jevtić. Već u nedelju, Olivera se našla na pobedničkom postolju i na polomaratonu u Zrenjaninu.

 

Iako se mnogi pitaju kako i u petoj deceniji života uspeva da niže neverovatne rezultate, Olivera često ističe koliko joj je na putu do uspeha važna adekvatna medicinska podrška. O tome kako se naša atletičarka priprema za trke, ali i o značaju preventivnih i ostalih zdravstvenih pregleda za sportiste, razgovarali smo sa Oliverinim medicinskim timom koji brine o njenom zdravlju, ali i oporavku nakon trka.

Prof. dr  Nemanja Damjanov, specijalista interne medicine, subspecijalista reumatologije i dr Miodrag Nastić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije u zdravstvenom sistemu Medigroup, otkrili su kako se Olivera Jevtić pripremala za trku na Adi, ali su  podelili i najvažnije savete za održavanje zdravlja sportista, naročito trkača.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar