Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Obradović: Za Mariniku Tepić patriote neće glasati

post-title
Foto: RINA


Lider Dveri Boško Obradović oštro je isprozivao šefa Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i njegovu potpredsednicu Mariniku Tepić. On je poručio da niko iz bivše vlasti ne može da pobedu aktuelnu vlast, a za Tepićevu je ocenio da nijedan patriota ne bi njoj dao glas.

 

- Bilo ko ko je imao funkciju u bivšem režimu, pa tako ni kandidat poput Marinike Tepić, ne može da pobedi aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića na izborima. To je nerealno - naglasio je Obradović gostujući na jednoj televiziji.

 

Dodao je i da za Tepićevu ne bi glasale patriote.

 

- Možda je ovo grubo s moje strane, a ja govorim o svojoj opozicionoj koleginici koja radi neke važne stvari i bori se sa nama protiv ove vlasti, ali ja moram da budem realan da govorim ono što je istina. Dakle, Tepićeva, bilo ko od kandidata iz bivšeg režima, ko je bio na vlasti, ko priznaje da je bio genocid u Srebrenici, ko priznaje nezavisno Kosovo, ko je za ulazak Srbije u NATO, taj nema šanse protiv Vučića. Ne znam kako to ljudi ne mogu da shvate - dodao je Obradović.

 

On je odbio i predlog dela opozicije oko Đilasa o jednoj koloni, kao i ideju da zajednički kandidat opozicije bude neka vanstranačka ličnost.

 

GZS/ Kurir



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar