Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Užičani sada dobili pravo na popravni, pušten u funkciju drugi saobraćajni tok u gradu na Đetinji

post-title
Foto: RINA


Užice - Mnogi stanovnici grada na Đetinji sa oduševljenjem su dočekali otvaranje prvog kružnog toka u Užicu pre četiri godine,kao jedno od najbezbednijih saobraćajnih rešenja, dok je sa druge strane bilo i onih koji su se sa istim susreli  možda po prvi put, pa naočigled svih u kružni tok ulazili na krajnje pogrešan način i vozili u "kontra smeru".
Društvene mreže tada su bile preplavljene fotografijama i snimcima upravo iz ovog grada, na kojima vozači nisu znali ni gde ni šta će.

"Mislim da smo po slikama koje su poslate iz Užica postali prepoznatiljivi kao nespretni vozači, zbog pojedinaca. Dešavalo mi se bar dva puta kad sam se zadesio u kružnom toku da mi je naišlo vozilo iz kontra smera, zapitao sam se prosto da li ja vozim u dobrom pravcu, prostom sam imao fleš-bek", kazao je za RINU, jedan od vozača četvorotočkaša po užičkim ulicama.

 

Užičani dobijaju još jedan savremen kružni tok u svom gradu.

 

Sada su Užičani dobili priliku za popravni. U centru grada niče još jedan kružni tok. Radovi na asfaltranju kružnog toka kod Narodnog muzeja su završeni, čime je stavljen u funkciju saobraćaja.

U samom kružnom toku u funkciji je i javna rasveta, a sa prestankom padavina biće odrađeno i iscrtavanje pešačkih prelaza i horizontalne signalizacije.

Nastavljeni su radovi na rekonstrukciji Ulice Dimitrija Tucovića i ukoliko vremenski uslovi dozvole ulica će biti asfaltirana do kraja ove sedmice.

 

Kako navode nadležni pripreme su pri kraju, pa će se čim vremenske prilike dozvole krenuti u asfaltiranje ulice u punom profilu.

 

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar