Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Lautaro Lopez: Nadam se da ćemo protiv Partizana biti na visokom nivou!

post-title
Foto: KK Borac/Savo Gučunski


Naredno kolo ABA lige donosi više interesantnih utakmica, a jedna od njih odigraće se u Čačku. Borac, kraj Morave, dočekuje moćni Partizan.

Beograđani su u seriji od sedam trijumfa, poslednji nad Turk Telekomom, a seriju su započeli u Zadru. Borac ima skor od dve pobede i tri poraza, poslednji je bio upravo u Zadru gde se Čačani nisu proslavili.

Priliku da poprave utisak domaći imaju u subotu od 19.00 sati protiv „crno – belih“. Mnogi se uzdaju u Argentinca, u redovima Čačana, Lautaro Lopeza, koji je pre Borca bio u klubovima poput San Lorenca, Baskonije, Intera iz Bratislave…

„Nadam se da ćemo protiv Partizana biti na visokom nivou, ako bude moguće i da ćemo pobediti Partizan. Uz nas će biti navijači koji nam šalju pozitivnu energiju. Volim da igram pred čačanskom publikom koja nam daje vetar u leđa“, kaže Lopez.

Partije koje ste pružali krajem minule sezone bile su odlična preporuka da ostanete u Čačku.

Počeo sam prvu celu sezonu u Borcu, ne računajući kraj minule takmičarske sezone. Srećan sam što sam u Borcu. Smatram da ekipa ima potencijal, ali možemo da se popravimo da bismo dostigli maksimum. Naš cilj je da izborimo plasman među osam najboljih ekipa u ABA ligi, ako je moguće u Top 6“.

Grad iz koga dolazite ima oko 300.000 stanovnika, duplo više od grada na Moravi.

„Čačak je mali grad, ali prijatan za život. Uživam u Čačku, ali pre svega u klubu. Nadam se da će tako biti do kraja“.

Argentina je poznata, pre svega po dobrom fudbalu, ali i po ostalim sportovima. Vaš omiljeni tim je…

„Ako biram omiljeni fudbalski tim onda je to svakako argentinski River plejt. Možda nađem i omiljeni fudbalski tim iz Srbije“, zaključuje Lopez.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar