Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dragačevci dobili svoju magistralu: Revilatizacija državnog puta Tijanje - Čačak završena, vrednost kompletne investicije je 64 miliona dinara  

post-title
Foto: RINA


Lučani - U subotu je završeno asfaltiranje opštinskog puta drugog reda kroz Dragačevo, Tijanje - Zeoke - Čačak. Vrednost kompletne investicije je 64 miliona dinara i sredstva su obezbeđena preko JP "Putevi Srbije", a izvođač radova je "Štrabag" iz Čačka.


Predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović ističe da je ovaj putni pravac izuzetno značajan za donji deo Dragačeva jer povezuje mesne zajednice Negrisori, Tijanje, Puhovo i Zeoke sa gradom Čačkom.


"Ovo je prva ozbiljnija rekonstrukcija ovog puta posle gotovo 30 godina. Veliku zahvalnost dugujemo gospodinu Zoranu Drobnjaku i JP Putevi Srbije koji nam zaista u poslednjih nekoliko godina puno pomažu u popravci putne infrastrukture u opštini Lučani", rekao je Dolović.

 

 



Komentari

Ko i kada će da poravi put kojim se izlazi na Ovčar. Sada je u katastrofalnom stanju.

Čačanin

04.11.2021 12:35



Ne mogu da verujem. Uradili su tako dobre puteve da bi Dragačevci mogli lakše da se skotrljaju u Čačak. Šta se dešava sa putevima oko Morave, koliko se asfaltira u Mrčajevcima, Zablaću?

Dragačevci kotrljaši

01.11.2021 13:25


Ostavite komentar