Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ona će predstavljati Čačak u trci za najlepšu devojku Srbije, ali...?

post-title


Čačak - Dvadesetdvogodišnja Emina Rajčić iz Čačka postala je finalistkinja izbora za Mis Srbije 2021 i ona će kao jedina Čačanka nastupiti u Šarm el Šeiku u Egiptu u okviru manifestacije Srpski dani. Pored Čačka tu čast imaće još 19 gradova iz Srbije čije predstavnice su se kvalifikovale za ovo zvanično takmičenje.

 

„Pripreme za ovako jedno ozbiljno takmičenje su dugačke i naporne, traju po nekoliko meseci jer biti mis ne znači samo lepo izgledati i prošetati. Mi se spremamo da budemo ambasadori lepote, kulture i tradicije u svetu. Parola naše kompanije je da je lepota samo lepota ako je sa smislom. Sve devojke su pre svega obrazovane, kulturne i talentovane”, kaže Emina.

 

 

Da li će grad pomoći odlazak Emine u Egipat?

 

Iako se sama izborila za plasman u finale takmičenja koji će se održati u Egiptu, Eminin odlazak donekle nije siguran, jer joj je za taj nastup potrebna finansijska podrška.

„Malo mi je nelagodno jer svi gradovi koji imaju svoje predstavnike već su obezbedili svoje takmičarke, međutim ja još ne znam da li će Čačak to učiniti za mene ali verujem da će bar pokušati da mi pomognu koliko mogu jer su moji roditelji dosta iscrpljeni dosadašnjim mojim nastupima. U svakom slučaju ako pomoć stigne veoma sam zahvalna a ako ne pokušaćemo da se snađemo ali verujem u moj grad koji mnogo volim u kome sam odrasla i koji ću predstavljati”, kaže Emina.

 

Emina Rajičić rođena je i odrasla na Ljubić keju. Završila je Osnovnu školu „Vuk Karadzić” a nakon gimnazije upisala je Ekonomski fakultet u Beogradu gde je sjajan student četvrte godine.

 

GZS

 

 



Komentari

I treba da joj je neprijatno! Hoće li i ona da pokazuje albanskog orla? I još da nam i za to zavlače ruku u džep?

Biljana

06.11.2021 21:18



Nije Rajčić nego Rajičić

Krtac

06.11.2021 09:59


Ostavite komentar