Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Preko 30.000 ljudi dočekalo Vučića u Areni - Vučić: "Pobedićemo ih ubedljivo" (FOTO) (VIDEO)

post-title
Foto: Mediaportal


Svečana akademija u beogradskoj Štark Areni organizovana povodom 13 godina od osnivanja Srpske napredne stranke je počela.

 

Svečana akademija u beogradskoj Štark Areni organizovana povodom 13 godina od osnivanja Srpske napredne stranke je počela.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se okupljenima ispred Arene.

Na početku se zahvalio svima.

"Beskrajno vam hvala što ste večras ovde sa nama, što vam nije teško da budete isred Arene. Imamo zadatak da se borimo za našu zemju i narod, ali i za svakog običnog čoveka u zemlji".

ispred arene sns

Brojne pristalice su ostale i ispred beogradske Arene - Foto: Mediaportal

 

Kazao je da ima zadatak da se bori za našu zemju i narod, ali i za svakog običnog čoveka u zemlji.

"Nemamo čega da se stidimo, uspeli smo da uvezemo jednu mašinu 'Radišu', sa njom smo spajali mnoge puteve, izgradili smo bolnice, pred vama je budućnost, pred ljudima koji vole Srbiju".

Naglasio je da će mnogo toga da rade da unište Srbiju, ali da njihovim radom i požrtvovanošću mogu da pobede ubedljivije nego do sada.

"Prepuno mi je srce kada vas vidim, da vam kažem još jednom hvala".

"Ovo su poslednji izbori na kojima vas vodim".

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odbio je danas da prihvati jednoglasan predlog svih članova te stranke i ponovo se kandiduje kao jedini kandidat za predsednika SNS-a, kazala je od danas potpredsednica te stranke Ana Brnabić.

On je više puta rekao da je SNS najveća, najorganizovanija i najodgovornija politička partija i da će promena biti na "svim nivoima".

Zvaničnici vladajuće SNS su 21. oktobra, sadnjom 13 sadnica javora u Parku mira i prijateljstva na Novom Beogradu, obeležili 13 godina postojanja stranka.

SNS je zvanično osnovana 21. oktobra 2008. godine.

 

B92



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar