Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Od posledica korona virusa preminuo jedan Čačanin: Dve osobe u teškom stanju, a u čačanskoj broj hospitalizovanih prepolovljen

post-title
Foto: Mediaportal


Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 23 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je 7 pacijenata, 2 pacijenta su na respiratoru.
 

U protekla 24 časa preminula je jedan pacijent (1936) iz Čačka koji je imao pozitivan kovid nalaz, takođe primeljen je jedan pacijent, a zbog poboljšanja kliničke slike dva poslata na kućno lečenje.

 
Od 171 uzorka iz Čačka pozitivnih je 13, iz Gornjeg Milanovca od 77 uzoraka pozitivnih je 2, iz Lučana od 32 uzorka pozitivnih je 2 i iz Ivanjice od 58 uzoraka pozitivnih je 6. Ukupno 23 pozitivna od 338 uzoraka.


Tokom jučerašeg dana vakcinisano je 137 lica, od toga 18 lica primilo je prvu dozu, 36 lica je revakcinisano, a 83 lica primilo je treću dozu vakcine.


Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 24 pregleda, od čega je 9 prvih pregleda.
 

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar