Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trifunović za sada smenjen samo sa stranačkih funkcija? Smena sa mesta predsednika Skupštine grada za par meseci?

post-title


Čačanski naprednjaci su krenuli u čistke, a na sednici Skupštine grada Čačka koja je danas počela nas očekuju prve promene, saznaje 032info.

Kako nezvanično saznajemo, Milan Bojović će biti smenjen sa mesta pomoćnika gradonačelnika, a na njegovo mesto trebalo bi da dodje Miloš Stevanić. Takodje, sutra će biti smenjen i Miodrag Jaćimović sa mesta direktora JP „Moravac“. Na njegovo mesto će doći Srđan Bošković, a Matija Bratuljević dolazi na mesto direktora SC „Mladost“.

 

Kada je u pitanju smena Igora Trifunović, koju su najavili mediji sa izvorom iz SNS, gradjani će morati da sačekaju još neki mesec. Kako za sada saznaje 032info, Trifunović neće više koordinirati mesnim odborima u SNS, već će to raditi tim iskusnih ljudi. Ova odluka je doneta na poslednjoj sednici SNS u Čačku, a razlog tome je Trifunovićeva nesposobnost da konstituiše Savet i koordinira istim. Članovi SNS su zbog toga ostajali uskraćeni za bitne i formacije, a njihova aktivnost je spuštena na najniži nivo od osnivanja stranke. Kao razlog se spominje i to da Trifunović nije umeo da organizuje izbore za savete mesnih zajednica.

 

„Njega čovek ne može da dobije na telefon. Retko dolazi na posao. Bavi se abrovima i spletkama. Gleda samo kada će Milun Todorović na teren, nebili potrčao za njim zbog slikanja. Odbornici se žale da ih ispituje što su lajkovali odredjene slike i statuse na društvenim mrežama. Zamera kolegama što ga ne brane u komentarima. Mislim da bi njemu najbolje bilo da se povuče na neko vreme i odmori, da se uzme u pamet, što bi naš narod rekao. Što se ovih promena tiče, naprednjaci ih sa radošću dočekuju. To su sve mladi ljudi, puni harizme i volje za radom. Vreme je da oni ponesu veću odgovornost, a mi stariji da im pomognemo koliko možemo. Ipak, sve ovo na njima ostaje.“ – poručuje jedan od istaknutih naprednjaka u Čačku

 

Kako saznajemo Milun Todorović, koji uživa ogromnu podršku medju gradjanstvom i članstvom, želi da predstojeće izbore dočeka sa timom sposobnih ljudi koji vole Srpsku naprednu stranku i Čačak.

032info

 

 



Komentari

Pisao komentar ,ne objavljujete. Te kadrove i strucnjake treba slati u privredu da od Srbije napravimo Nemacku, jer steta je da se zamajavaju i trose u opstini i javnim preduzecima. Nesposobni kadrovi sa kupljenim diplomama okupirali su i unistavaju opstine i javna preduzeca.

Masinac

31.12.2021 06:54


Ostavite komentar