Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novogodišnji basket turnir "Kraj Morave" od 10. januara u Plavoj hali u Atenici

post-title


Uprkos tome sto je prosle godine "Plava hala" bila Covid bolnica, ove godine je slucaj drugaciji. Nakon sjajnog letnjeg izdanja, nastavlja se tradicija Novogodisnjeg turnira "Kraj Morave".

 

-Igra se sistemom 3+1.

-Igra se u 5 kategorija i to:

Seniori – 2002. godište i starije

Juniori – 2003. i 2004. godište

Kadeti – 2005 i 2006 godište

Pioniri – 2007. i 2008. godište

Mlađi pioniri- 2009. godište i mlađe

 – TURNIR ĆE TRAJATI 4 DANA

-Obezbeđene su nagrade za prva tri mesta u svim kategorijama,a za pobednike novčane.

 

-U organizaciji turnira “Kraj morave”biće Sportski centar ”Mladost” kao i pomoćni trener kadetskog i juniorskog tima “Borac” Vuk Obradović koji ovu manifestaciju sprovodi u delu 5. put

 

„ Nakon sjajnog letnjeg izdanja i rekordnog odziva broja ekipa i publike, nastavljamo tradiciju i organizovanja novogodišnjeg turnira. Prošle godine zbog epidemioloških mera i pretvaranja "Plave hale" u Covid bolnicu nismo imali uslove za organizovanjem. Sada je situacija drugacija sto me zaista raduje. Do neke mere, cilj koji je bio zamisljen je i ispunjen. Manifestacija pod nazivom "Kraj Morave" iz godine u godine raste i postaje popularnija u našem gradu. Prijave počinju 2. januara nakon Nove godine. Turnir zvanično počinje u 16:00h dok će zvanično otvaranje biti u 19:30. Takmicenje je u standardnih 5. kategorija. Trudim se nakon završetka svakog turnira da sumiram utiske i potrudim se da svaki sledeći bude što bolji. Tako se i sada nadam odzivu dosta ekipa i naravno čačanske publike. Vidimo na terenu!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar