Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac počeo pripreme za prolećni deo sezone Srpske lige Zapad (FOTO)

post-title
Foto: Infopress


Igrači FK ,,Borac 1926“ započeli su pripreme za prolećni deo sezone Srpske lige Zapad. Pod vođstvom trenera Željka Kovačevića održan je prvi trening u ovoj godini na stadionu kraj Morave.

Prvi trening Crveno-belih protekao je u dobroj atmosferi. Izabranici Kovačevića očekuju da će napornim treninzima postići željene rezultate uprkos tome što im nedostaje nekoliko dobrih igrača.

,,Dva- tri igrača koja su prošlu sezonu iznela nisu tu, ali očekujem da će se čelnici kluba dogovoriti sa njima. Ekipa je dosta mlada. Imamo ambicije, a i prethodna sezona je bila dobra. Sramota je da ovakav klub ne igra neki veći stepen takmičenja. Nadamo se da će se to promeniti, jer imamo kvalitet“, istakao je kapiten ,,FK Borac 1926“, Dejan Koraksić.

Razvoj mladih i perspektivnih igrača, ali i odgovorno poslovanje prioriteti su kluba. Tim Željka Kovačevića pokušaće da se plasira u viši rang u Prvu ligu Srbije, a u tome može pomoći i podmladak tima.

,,Došao je Đurakić, koji igra u Arilju. Izberović koji je bio u Nemačkoj i dva mlada igrača su na probi. Niko od nas nije očekivao prva 3 mesta na tabeli. Nemamo opterećenje da se borimo za vrh, ali ako se pruži šansa iskoristićemo je“, naglasio je trener FK Borac 1926 , Željko Kovačević.

Ekipa Borca trenutno zauzima treće mesto na tabeli. Prvenstvena trka u okviru Srpske lige Zapad nastavlja se 5.marta mečevima 16. kola.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar