Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Turniru ženskih fudbalskih ekipa Zapadne Srbije u malom fudbalu u Plavoj hali u Atenici

post-title
Foto: ŽFK Borac


Turniru ženskih fudbalskih ekipa Zapadne Srbije u malom fudbalu će se održati u "Plavoj hali" u Atenici u subotu 29. 01. 2022. godine od 10 do 19 časova.

Ženski fudbalski klub "Borac" je za 2 godine od osnivanja uspeo da okupi dovoljan broj fudbalerki (devojčica), ali i da postigne značajne rezultate. Seniorke su trenutno prve na tabeli Druge lige "zapad", a juniorke treće na tabeli Razvojne lige Srbije - grupa zapad. Devojčice osim što su napravile odličan rezultat, svude gde se pojave (Šabac, Loznica, Kragujevac, Požarevac, Užice, Vrnjačka Banja, Topola...) dostojno reprezentuju naš grad.

Želja nam je da pauzu u takmičenju iskoristimo za dalji rad u tom pravcu. U SUBOTU 29.  JANUARA 2022. GODINE U ČAČKU SE ORGANIZUJE TURNIR ŽENSKIH FUDBALSKIH EKIPA ZAPADNE SRBIJE U MALOM FUDBALU. Na turniru će učestvovati 14 ŽENSKIH EKIPA iz Kragujevca, Loznice, Topole, Užica, Požarevca, Rekovca, Uba, Požege, Velike Plane i Čačka.
Turnir počinje u 10 časova utakmicama mlađih kategorija, oko 15 časova je dodela pehara za taj uzrast; Seniorske ekipe počinju oko 15:30 časova, a dodela pehara za taj uzrast je oko 19:15h. SUBOTA - 29. 01. - PLAVA HALA Atenica, Čačak.
 
Organizator turnira: ŽFK Borac Čačak uz pomoć Sportskog centra Mladost i fudbalskog saveza grada Čačka.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar