Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održan 32. Izbor sportiste godine u Čačku (FOTO)

post-title
Foto: Infopress


Na 32. manifestaciji ,,Izbor sportiste godine“  za najboljeg sportistu u 2021. priznanje je dodeljeno karatisti Stefanu Joksiću, dok je najuspešnija sportistkinja ubedljivo atletičarka Ivana Ilić. Priznanja tradicionalno dodeljuje Udruženje sportskih novinara Čačka, a pokrovitelj je grad Čačak.

U ime Ivane Ilić, najuspešnije sportistkinje u 2021.godini, nagradu je preuzeo trener, Dragan Dukanac, koji je poneo laskavu titulu Najuspešnijeg trenera godine. On je zaslužan ne samo za Ivanin uspeh, već i za brojna postignuća mladih atletičara atletskog kluba ,,ČAAK”.

Nagrada za životno delo dodeljena je Draganu Dostaniću, legendi čačanskog, srpskog i jugoslovenskog biciklizma. Nakon uspešne takmičarske karijere, svoja iskustva sa najvećih svetskih trka već decenijama deli sa generacijama sportista biciklističkog kluba Borac. Zaslužan je i za organizaciju brojnih biciklitičkih dešavanja u našem gradu.

Najuspešniji sportski radnik u 2021.godini je Vuk Popović, bivši košarkaš. Kao vlasnik fondacije ,,Quantox“, Vuk svesrdo pomaže košarkaškim klubovima u Čačku.

Najuspešnija mlada sportistkinja je članica bokserskog kluba ,,Čačak“, Đina Miletić, a najbolji mladi sportista košarkaš kluba ,,Borac“, Đorđe Ćurčić. Za najuspešniju školsku ekipu nagrađena je OŠ ,,Milica Pavlović“. Ovom prilikom dodeljena su i posebna, specijalna i jubilarna priznanja.

 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar