Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marinović nakon utakmice sa Partizanom: Momci su pokazali veliko požrtvovanje

post-title
Foto: Screenshot


Košarkaši Borca nisu uspeli da naprave senzaciju u hali ,,Aleksandar Nikolić“. U okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige bolji od Čačana bili su igrači domaćeg Partizana NIS, a rezultat na kraju susreta je glasio 75:68 (18:17; 13:14; 22:14; 22:23).

 

Uprkos porazu, strateg Borca Marko Marinović može da bude zadovoljan izdanjem svojih pulena. Naime, bez Marinkovića i Čarapića, uz povredu Lešića već na početku susreta, Borac je ipak pokazao zube favorizovanom rivalu. Štaviše, rezultat je u dobrom delu susreta bio izjednačen, a Čačani su na momente imali i prednost. Ipak, u završnici susreta Avramović i Lesor su bili na visini zadatka, pa su na jedvite jade doneli pobedu svom timu.

 

Kormilar Čačana Marko Marinović nakon utakmice je pohvalno govorio o izdanju svojih pulena.

 

,,Znali smo da je Partizan odigrao nekoliko teških utakmica. S druge strane, imali smo dovoljno vremena da se spremimo za ovaj meč. Još u najavi utakmice sam rekao da nam je glavni cilj da dođemo u Beograd da se pokažemo u što boljem svetlu i da odmerimo snagu sa jednom od najjačih ekipa u ABA ligi. Mislim da su momci pokazali veliko požrtvovanje, nisu gubili glavu ni u jednom momentu utakmice. Ne mogu da kažem da smo bili blizu, ali jesmo pretili Partizanu u drugom poluvremenu”, smatra trener Borca.

 

Razume se, on je pomenuo povredu Save Lešića.

 

,,Osim toga što smo izgubili utakmicu, teška povreda Save Lešića će nas poremetiti u nastavku sezone. Još uvek nam nije poznata težina povrede, ali je u pitanju koleno. Daj Bože da povreda nije teže prirode, ali po njegovoj reakciji rekao bih da jeste. Nas pehovi ove prirode prate cele sezone. Ne tražim alibi, ali od početka sezone nemamo na raspolaganju ceo tim. Ovo je samo jedan peh u nizu. Ali se nadam da ćemo mi tek sad skupiti svoje redove i biti još motivisaniji da ostvarimo glavni ovosezonski cilj, a to je opstanak u ABA ligi”, rekao je strateg Borca.

 

Naravno, Marinović se zahvalio Partizanu, ali i navijačima.

 

,,Čestitam Partizanu na jednoj fer i korektnoj utakmici i želim mu puno sreće u nastavku sezone, a zdravlja pre svega. Mislim da nije bila toliko lepa, ali jeste zanimljiva. Atmosfera je bila fenomenalna, svi priželjkujemo da igramo u ovakvim uslovima. Voleo bih da u budućnosti bude još ovakvih utakmica. Nadam se da nikog nismo razočarali i da su navijači proveli jedno lepo popodne”, dodao je Marko Marinović.

KK Borac/Nikola Minović 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar