Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Šest medalja za karate klub Nemanja

post-title


Proteklog vikenda u Kruševcu, karatisti kluba "Nemanja" su svoju takmičarsku sezonu započeli nastupom na I Memorijalnom turniru "Oliver Tomić". Takmičenje je bilo međunarodnog tipa, okupilo je 6 zemalja sa 1050 takmičara iz 131 kluba.

KK Nemanja 1-min

Karatisti kluba "Nemanja" su uzeli učešće sa svojih 7 takmičara, koji su nastupali u jednoj disciplini, katama pojedinačno i osvojili 6 medalja i jedno 4.mesto:

-Dimić Sanja - srebrna medalja;

-Dimić Kaća - bronzana medalja;

-Glišić David - zlatna medalja;

-Matović Nikola - bronzana medalja;

-Todorović Luka - srebrna medalja;

-Todorović Vuk - srebrna medalja i 

-Mihailović Đorđe - 4.mesto, ništa manje bitno u takvoj konkurenciji.

""Nemanjići" su se potrudili da na pravi način svojim učešćem odaju počast velikom imenu karatea- sensei Oliveru Tomiću. Smatram da su na pravi način to uradili. Moram da pohvalim organizaciju turnira i Oliverovog sina, Marka Tomića, koji je zaista uradio veliki posao. Smatram da su Memorijalni turniri zaista posebni, drugačiji i ma koliko bili takmičarski nastrojeni, oni su zapravo prijateljski okrenuti i emocionalno preplavljeni kada se održavaju. Mi smo jedan od klubova koji pravi jedan takav i znamo koliko se emocija slaže taj dan. Tako da sa naše strane je još jača podrška u ovoj priči", kaže Marija i dodaje:

"Imala sam tu sreću da upoznam Sensei Olivera, dok još naš klub nije postojao, uz Zoranu. Trener Zorana i Oliver su bili jako dobri prijatelji, saradnici i zajedno su stvarali neke nove klince. Poštovali su se jako. Verujem da su sada na nekom mnogo lepšem mestu, ali i dalje u svetu karatea. Dokaz koliko je neki čovek bio voljen i poštovan, govore oni koji ostaju iza njega i sećaju se, smatram da su baš takvi bili Zorana i Oliver."

"Mojim Nemanjićima čestitam i zahvaljujem, što su klub dostojanstveno predstavljali, bili pravi karatisti i ispoštovali turnir. Što su pozitivnom energijom obeležili ovaj naš prvi nastup u ovoj godini. A kvalitetom pokazali da su u samom vrhu. Našem Aleksandru Živkoviću na pratnji, Marku Tomiću na pozivu i gostoprimstvu.

Ivanu Petroviću - Jungmanu klub se zahvaljuje na sigurnoj i bezbednoj vožnji. Već u martu imaju nekoliko turnira, gde će ovaj klub uzeti učešće," završava Marija, ponosni trener karate kluba "Nemanja".

KK Nemanja-min



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar