Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sadržajan program Doma kulture u Čačku

post-title
Foto: Infopress


U Domu kulture u Čačku pripremljen je sadržajan kulturni I obrazovni  program , kako za ljubitelje sedme umetnosti tako I za poštovaoce pisane reči. Nije zanemaren ni likovni program, posetioci imaju priliku  da od večaras  pogledaju  I izložbu slika  likovne umetnice, dr Mile Gvardiol.

U okviru kulturno obrazovnog programa Doma kulture  u sredu će govoriti  diplomata I stručnjak za evropsko pravo I regionalne odnose, dr Duško Lopandić. Lopandić će predstaviti knjigu,,  Reči su senke dela”.  Govoriće o razvoju  diplomatskih odnosa, nastanku  moderne diplomatije od renesanse do zaključenja Versajskog mirovnog ugovora.  Kada je reč o pozorištu, ,na daskama za koje se veruje da život  znače “ u četvrtak na Velikoj sceni biće izvedena pozorišna predstava ,,Prah”, tema je protkana idejom koliko puta smo se stavili u,, kožu loto milionera”.

PR Doma kulture, Dušan Jakovljević  podseća  da se u ovoj  ustanovi  i dalje poštuju sve epidemiološke mere.

Zbog aktuelnih  mera protiv širenja virusa  Kovid  19  kapacitet velike sale Doma  kulture  smanjen je , od više od 600 mesta za ljubitelje  scenske umetnosti dostupno  je oko 300 mesta. 

 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar