Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održan javni čas Škole gitare Čačak

post-title


U prostorijama kompanije Izolator održan je javni čas Škole gitare Čačak. Škola gitare nekoliko godina samostalno finkcioniše i ima oko 30 polaznika. Sredinom marta mladi i talentovani muzičari predstaviće se čačanskoj publici koncertom.

Polaznici škole gitare vredno se pripremaju za koncertni nastup. Većina njih prve muzičke korake napravila je upravo u ovoj školi, koja im je pružila podršku da se izraze i razviju ljubav prema, kako kažu, najlepšem žičanom instrumentu.

,,Sviram već 3 godine, a počela sam da učim u Školi gitare. Gitaru sam dobila od Deda Mraza kao veoma mala i tada sam je zavolela. Ta ljubav se kasnije razvijala i sada zaista uživam dok sviram. Posebno mi se dopalo to što je ova škola otvorena za različite muzičke ukuse”, istakla je Tea Bojović.

Nastavnik gitare, Miloljub Hadžić, organizuje časove u grupi za polaznike koji već sviraju, ali i individualnu nastavu za početnike. Program obuhvata osnovne tehnike izvođenja i različite muzičke stilove.

Škola gitare Čačak najpre je svoj rad organizovala u okviru KUD-a ,,Dule Milosavljević Žele”. Zbog adaptacije tog prostora, firma Izolator im je ustupila prostorije, ali se nadaju da će njihov rad biti prepoznat i da će u budućnosti moći da na jednom mestu okupe mlade talente, koji će učiti da sviraju različite instrumente.

,,Ideja nam je da napravimo privatnu školicu i da u njoj imamo nastavu na svim instrumentima za koje su deca zainteresovana, jer nemaju svi priliku da upišu Muzičku školu. Sviram 23 godine i iz iskustva znam da ovde ima mnogo neotkrivenih talenata”, naglasio je nastavnik gitare, Miloljub Hadžić.

Svi ljubitelji dobrog zvuka dobrodošli su u Školu gitare Čačak, bez obzira na uzrast, nivo znanja i muzički pravac koji slede. Polaznici škole obećavaju dobru svirku i zabavu na predstojećem konceru, a o terminu i mestu održavanja naknadno će obavestiti javnost.

 Izvor: Info press

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar