Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ipak nije imao hrabrosti: Stojan Marković u poslednjem momentu se predomislio, otkazao duel sa Gvozdenom Nikolićem

post-title


Vlasnik Ozon medija i Gvozden Nikolić, vlasnik Glasa zapadne Srbije i predsednik Udruženja medija i medijskih radnika (UMMR). Međutim, ovaj tv duel otkazan je, jer je Stojan Marković danas obavestio urednika televizije da odustaje od sučeljavanja.

- U mejlu koji smo dobili od televizije Lav uz izvinjenje kaže se da je Marković danas na opšte čuđenje otkazao gostovanje u pomenutoj emisiji, iako je nekoliko puta potvrdno odgovorio.

odgovor-tv_Lava

„Emisija `Odgovor` koja se emituje četvrtak uživo od 21.00 čas na televiziij Lav plus, u kojoj su bili najavljeni gosti, Stojan Marković, vlasnik Ozon media i član Upravnog odbora asocijacije nezavisnih lokalnih medija `Lokal pres` i Gvozden Nikolić vlasnik Glasa zapadne Srbije i predsednik Udruženja medija i medijskih radnika Srbije, neće biti emitovana kako je najavljeno 10. 03. 2022. godine zbog otkazivanja gostovanja gospodina Stojana Markovića. Tv Lav plus se izvinjava gledaocima uz obrazloženje da je gospodin Stojan Marković najpre pristao da gostuje u pomenutoj emisiji, da bi danas iznenada otkazao učešće”, kaže se u mejlu tv Lav.

Nikolić: Nije lako pogledati istini u oči

„Iskren da budem žao mi je, ali opet razumem Markovića. Radi se o čoveku koji ipak nije mogao da pogleda istini u oči i verovatno ne bi bilo prijatno, ni lako, odgovoriti uživo pred kamerama i bez sakrivanja na neka od mnogobrojnih pitanja kao što su:

-Da li je njegovo preduzeće prevarilo Andriju Bajića, koji mu je godinama štampao „Čačanske novine”, za milionski iznos ?

-Da li je osuđivan za krađu humanitarne nafte?

-Da li mu mediji služe da razvlači porodicu Kaplarević i njihovu tromesečnu bebu po komentarima i koliko je osuđen zbog toga?

-Da li zaista misli da je u redu da kriminalac iz Emena, u njegovom tabloidu najstrašnije proziva i šikanira građane Čačka?

-Da li, i zašto zloupotrebljava tragediju u MB Namenskoj kako bi me proglasio nečasnim čovekom?

-Da li je tačno, da je za nekoliko godina iz državne kase (gradske i republičke) dobio po osnovu raznih projekata narodnog novca 8.393.730,00 (osam miliona trista devedeset i tri hiljade sedamsto trideset dinara)

-Da li je promenio pet političkih partija i čiji je sve bio politički predstavnik?

-Zašto, i do kada će, da napada nedužan svet, kao što su tuđa i moja deca?

Ovo je samo mali broj pitanja na koje bih tražio odgovor.

I naravno, da je bežanjem sa ovog susreta, oči u oči pred licem javnosti,
„Ponavljam da sam uvek spreman da izađem pred kamere i javnost sa onim gde sam najjači, a to je istina”, kazao je Gvozden Nikolić povodom otkazivanja emisije koja je pre nekoliko dana zakazana u studiju Lav televizije, uživo pred kamerama u emisiji ,,Odgovor".

Izvor: Glas zapadne Srbije



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar