Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počela pripremna nastava na Fakultetu tehničkih nauka

post-title
Foto: Mediaportal


Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku 12. marta počela je besplatna pripremna nastava za prijemni ispit i trajaće do početka juna, nakon čega će biti održana simulacija prijemnog ispita u vidu probnog prijemnog ispita.

- Možemo reći da je ovo već tradicija na FTN-u, jer se besplatna pripremena nastava održava od 2008. godine. I ove godine, nastava će se održavati na daljinu, što budućim brucošima širom Srbije i regiona, koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, olakšava pripremu prijemnog ispita. Trenutno se za pripremnu nastavu prijavilo preko 300 učenika,a zainteresovani srednjoškolci još uvek mogu da se prijave, ističu na Fakultetu.

pripremna2
Foto: FTN

Učenici imaju mogućnosti besplatne pripremne nastave za sve predmete predviđene za polaganje prijemnog ispita. Pripremni časovi održavaće se svake subote. Nakon svakog časa učenici će dobiti materijal sa nastave i na taj način će moći da provere ono što su naučili na času. Zahvaljujući tehničkim resursima i velikim angažovanjem profesora i asistenata FTN-a sadžaj nastave je u potpunosti prilagođen ovom načinu učenja i očekuje se da će se polaznici ostvariti dobre rezultate, kao i njihove kolege prethodnih godina.

Fakultet tehničkih nauka Čačak Univerziteta u Kragujevcu ove godine upisuje studente na 6 studijskih programa akademskih studija i 6 studijskih programa strukovnih studija. Ukupan broj studenata koji je predviđen za 2022/23 akademsku godinu je više od 600, od čega oko 470 budžetskih mesta. Takođe, studenti imaju mogućnost smeštaja u Studentskom domu u Čačku i ishrane u menzi.

Zainteresovani za pripremnu nastavu mogu se prijaviti na sajtu Fakulteta tehničkih nauka, putem linka: http://www.ftn.kg.ac.rs/upis.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar