Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vojislav Šešelj posetio Čačak

post-title
Foto: GZS


Čačak - Predsednik Srpske radikalne stranke, prof. dr Vojislav Šešelj, posetio je u sklopu predizborne kampanje, grad Čačak, i tom prilikom na gradskom trgu delio svoje knjige.

„Danas nas je posetio veliki broj građana Čačka, a i okoline. Nadamo se, da ćemo uz veliku podršku ući u Skupštinu i da ćemo biti najveća nacionalna stranka u Skupštini Republike Srbije, jer bez radikala Skupština ne može da funkcioni, to se videlo u prethodnom sazivu. Naravno, kad budemo sastavni deo skupštine, najbolji u ovom trenutku za premijera Srbije je dr Vojislav Šešelj i nadamo se da će on voditi Vladu koja će biti za Srbiju najbolja i u ekonomskom smislu i u pravnom smislu. Očekujemo najbolji rezultat koji smo imali do sada”, rekao je Dane Aničić, predsednik Moravičkog okružnog odbora SRS.


Govoreći o programu Srpske radikalne stranke, Aničić kaže da se on nije menjao od njenog osnivanja i da je to broba za očuvanje Kosova i Metohije, za očuvanje Srbije u postojećim granicama, za saradnju sa Rusijom i Evroazijskom integracijom ali i sa zemljama Evrope na ravnopravnim osnovama i za svakog građanina Srbije.

SRS je podržala kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, ali na parlamentarne izbore izlazi samostalno.

„Zbog situacije u Srbiji ali i u svetu, zbog rata u Ukrajini, Aleksandar Vučić nije uveo sankcije Rusiji to jedan od razloga zbog kog smo ga podržali. Takođe se izjasnio, skoro pod zakletvom, da neće nikada priznati nezavisno Kosovo i Metohiju. To su dva osnovna razloga, ali ima i drugih. Mi smo ga podržali jednokratno u ovoj kampanji da bi pobedio u prvom krugu, da ne bi došlo do drugog kruga, da se prozapadne stranke udruže. Ko zna šta bi se desilo posle trećeg aprila, da li bi se uopšte izbori završili ili bi bio haos u Srbiji? Što se tiče koalicija, mi smo spremni da budemo i konstruktivna opozicija, spremni smo, kao uvek da kritikujemo vlast, a spremni smo da preuzmemo i odgovornost na sebe i da budemo deo vladajuće koalicije”, zaključio je Dane Aničić.
 

GZS



Komentari

STA REĆI, TRA LA LA ! ISTA PRIČA !

MALI MILOJICA

15.03.2022 21:57


Ostavite komentar