Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Malina se slomio posle poraza: Ružno i nedopustivo, neka kazne sve, počev od mene

post-title
Foto: Lejča photography


Košarkaši Splita ostvarili su prvu pobedu u gostima ove sezone jer su u ponedeljak savladali Borac u Čačku, rezultatom 64:59 (18:18, 13:15, 19:12, 14:14). Dalmatinci su prvi put od raspada SFR Jugoslavije pobedili kraj Morave i odmakli sa dna tabele pred finiš napete borbe za opstanak.

Nakon što je tim Marka Marinovića ubacio samo tri poena od sredine treće do sredine četvrtine, hrvatski klub je ostvario jako bitan trijumf i pobegao Krki, koja je sada poslednjeplasirana sa skorom 4-17. Sa druge strane, Borac je i dalje siguran i ima četiri pobede više od "fenjeraša", sa učinkom 8-13. Ipak, "Malininu" ekipu sigurno će zabrinuti to što je kod kuće ubacila manje od 60 poena.

"Preuzimam potpuno odgovornost za ovaj poraz. Iskreno me je sramota. Ovo je sigurno u mojoj karijeri najteži poraz. Tri godine sam trener, ali ovo još nisam doživeo. Nikad se nisam osećao ovako bedno. Ali za sve sam ja kriv. Izgleda da sam nedovoljno zreo kao trener. Odgovoran sam prema nekim ljudima koji ulažu u klub. Mislim da je ovo bilo veoma ružno. Predložiću upravi kluba da izvrši sve mere koje su na raspolaganju i da se svi kazne, a prvi ja. Jesmo pobedili osam utakmica i gotovo opstali u ligi, ali ovo danas je bilo mnogo ružno i nedopustivo. Moramo da analiziramo šta se desilo. Čestitam Splitu na odličnoj uRUĆtakmici. On je došao sa jednim ciljem, da pobedi. A to je i učinio", oštro je posle meča trener Borca kritikovao sve, počev od sebe.

Trener Splićana Srđan Subotić je čestitao svojoj ekipi i naglasio da je presudila njena veća želja za trijumfom.

"Velika pobeda za nas zbog situacije u kojoj smo došli u Čačak. Ali momci koji su bili zdravi i spremni odigrali su junačku utakmicu. Od samog početka se videla naša želja za pobedom. To je danas odlučilo. Kao i timski duh. Idemo dalje. Još nije kraj, ali smo napravili veliki korak ka cilju", rekao je on.

Izvor: Mondo



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar