Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ponoš u Čačku: Izađite na izbore i glasajte jer od svih nas zavisi da Srbija bude normalna zemlja (FOTO)

post-title


Čačak - Kandidat za predsednika Srbije koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš posetio je juče Čačak i u Domu kulture sa svojim saborcima održao predizborni skup. On je tom prilikom poručio okupljenim građanima da glasaju jer od svih zavisi, kako je rekao da Srbija bude normalna država.

"Ova vlast ne razume koncept dijaloga i države, tu je naša razlika. Do njih stiže tišina, od neopredeljenih ljudi i ja im savetujem da poslušaju tu tišinu. NJihovi aktivisti treba da se ponašaju lepo, ako ja mogu da se rukujem sa njihovim aktivistima zašto i oni to ne urade, možemo da razgovaramo zajedno ovo je naša zemlja. Želim da vas pozovem da izađete na izbore, da svi glasate jer od svih zavisi, da Srbija bude normalna zemlja", poručio je Ponoš u Čačku.

ponos_cacak_foto_GZS_1_1

 Predsednica gradskog odbora Narodne stranke Violeta Marković izjavila je da se čak šest dama iz Moravičkog okruga našlo na listi za poslanike.

 "Žene prave promene i činiće ovu zemlju boljom i sigurnijom. Marinika Tepić ima svoj stav i braniće interese građana pre svega, ne plaši se da stane ispred svih nas. Zdravstvo nam je na rubu propasti, kulture nikada manje u Čačku a ovaj grad to nije zaslužio. Često se govori za čačanske poljoprivrednike da snabdevaju pola pijace u Beogradu a najplodnija zemlja se prodaje", rekla je Violeta.

 Na šredizbornom skupu govorio je i Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde koji je tom prilikom između ostalog rekao:

"Hvala vam što ste ovde jer Srbija se ujedinila i pobeđuje. Kada dođem u Čačak uvek se setim da je ovo grad velikih ljudi, srpskih generala, umetnika, svetlo lice Srbije", kazao je Stefanović.

 U sali Doma kulture okupili su se simpatizeri i članovi ove koalicije.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar