Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SPS održao predizborni skup u Čačku; Dačić: Dva stuba naše politike, patriotski i socijalistički

post-title
Ivica Dačić, nosilac liste SPS-a, Foto: GZS


Čačak - Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije i nosilac liste i kandidat za premijera na parlamentarnim izborima zakazanim za 3. april u okviru predizbornih aktivnosti govorio je na skupu u Čačku.

„Dva su ključna stuba naše politike. Jedan je patriotski, a drugi je socijalistički. Patriotski bi trebao da bude zajednički za sve stranke ali na žalost nije. Što se tiče mene lično i naše partije mi nikada nećemo priznati nezavisnost Kosova i Metohije. Za nas je to srpska zemlja. Vi znate da sam ja kao ministar spoljnih poslova uticao na to da 18 zemalja povuče priznanje Kosova. I mogu da vam kažem sa sigurnošću može da bude još najmanje toliko. I to će biti. Drugi stub naše politike je socijalistički. Šta je socijalizam? Mislim da tu postoje velike mistifikacije. Socijalizam je nešto što je u glavi svakog čoveka, a to je da može da živi pošteno od svog rada. To se odnosi i na radnike i na seljake”, rekao je Dačić.

Dačić je podsetio na ciljeve SPS-a, kao što su bolji uslovi rada, veće plate, osmočasovno radno vreme, poštena poreska politika, prava žena, besplatno školovanje.

trnavac_sps_foto_gzs

Nemanja Trnavac, predsednik Gr O SPS-a, Foto: GZS

Nemanja Trnavac, predsednik Gradskog odbora SPS-a, osvrnuo se na prethodni period i odnose unutar Partije.

„U protekle četiri godine napravili smo Gradski odbor. Četiri godine rada, da stvorimo gradski odbor, da budemo konkurentni u vreme kada nas, neću reći udaraju, ali mi se borimo. Nebitno ko je ispred nas, bitno je šta mi hoćemo i šta mi želimo. Drago mi je da se ne delimo, da smo svi na istom zadatku i da gledamo u budućnost”, rekao je Trnavac.

sps_cacak_1_foto_gzs

Predizborni skup SPS-a, Foto: GZS

Na skupu je bilo okupljeno oko 300 članova, pristalica i simpatizera Socijalističke partije Srbije.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar