Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



 Dnevna doza bahatog parkiranja

post-title
Foto: Mediaportal


Kineska izreka kaže: “Bahatost je neprijatelj pobede”. I dok neki mali ljudi, držeći se čvrsto za nogavicu svojih finansijera Đilasa i Jeremića, pokušavaju da budu veliki, naš nedužni narod uvek ispašta.

Jedna bela “Fića”, koju često možemo videti kako prati, špijunira i glumi slobodu i pravdu u ovom gradu, još jednom je pokazala i dokazala da njenoj bahatosti nema kraja. Parkirajući se po sredini trotoara, tako da niko od sugrađana ne bi mogao normalno da prošeta, naš prosečni momak nije mario za druge.

Uvek tražeći krivca u drugima za lično nezadovoljstvo i frustracije, još jednom je pokazao svoje pravo lice - lice plaćenika i osobe koja jedino na šta misli jeste na sopstveni džep.

dnevna doza 1

 

Svakodnevno baveći se tuđim životima, izgleda da je zaboravio na pravila saobraćaja, ali i na osnovnu kulturu i lepo ponašanje. Zaboravio je šta znači biti pošten i savestan sugrađanin, ali i šta znači biti Čačanin.

Dok prosečno inteligentni, a natprosečno bahati jurišnik, progonitelj i prodavac izmaglice pokazuje svoje pravo lice, lice licemera i bahatog plaćenika, pošten narod ne može ni ulicom da prođe.



Komentari

Hahabah oš mi preporučuje vašu aplikaciju....ne da nas ne zanimate više nego....nego cemo vas obilaziti u širokom luku

Milica Popadic

03.04.2022 15:35


Ostavite komentar