Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ivan Marinković u iščekivanju okršaja u Podgorici: Ako nam se ukaže prilika za dobar rezultat, mi ćemo je iskoristiti

post-title
Foto: Lejča photography


Runda broj 26 planirana je, između ostalog, i za okršaj Budućnosti i Borca. Drugi meč pomenutih ekipa u tekućoj sezoni zakazan je za ponedeljak 11. april, a početak susreta je u 21 čas.

Iza Borca je pauza duga više od dve nedelje. Iako iznenadna, dobro je došla Čačanima da se odmore, oporave, ali i spreme za četiri veoma teške utakmice. Doduše, igrače Borca može da raduje činjenica da su gotovo i matematički obezbedili članstvo u ABA eliti i sledeće sezone. Sa izrečenim je saglasan i centar tima Ivan Marinković.

,,Prvenstveni cilj je ispunjen. Doduše, nisam siguran da smo i matematički opstali u ABA ligi, ali mislim da gotovo sigurno jesmo. Ali moram da priznam da smo očekvali malo bolje rezultate. Istina, pobedlili smo nekoliko utakmica koje niko nije očekivao, ali isto tako smo dopustili sebi nekoliko sramnih poraza. Ipak, šta je tu je, ne možemo se vratiti u prošlost. Moramo se fokusirati na naredne izazove. Pred nama su četiri teške utakmice, koje će biti kao finale“, rekao je Marinković.

Pred Borcem je utakmica protiv Budućnosti, ekipe koja uvek ima visoke ambicije u regionalnom takmičenju.

,,Suvišno je govoriti o kvalitetu koji poseduje Budućnost. Za protivnika će ova utakmici biti mnogo bitna, jer se bori za što bolje mesto pred početak plej-ofa. Ali i mi imamo svoje ambicije i očekivanja. Ne želimo da se predamo, a ako nam se ukaže prilika za dobar rezultat, mi ćemo je iskoristiti“, smatra centar Borca.

Sastav iz grada na Moravi pokazao je ove, ali i prošle godine, da ume ozbiljno da ugrozi i namuči tim iz Crne Gore.

,,Kada govorimo o propuštenim šansama, jedna od njih je bila upravo protiv Budućnosti u Čačku. Pokazali smo da možemo da igramo protiv jednog od najboljih timova u ligi, što Budućnost svakako jeste. Tako da se nadam da uz dobar pristup igri ponovo možemo da ugrozimo rivala“, zaključio je Ivan Marinković.

Izvor: KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar