Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Stefan Joksić osvojio zlatni pojas na turniru u Čačku

post-title
Foto: Infopress


Zlatni  pojas  51.  Međunarodnog  karate   turnira ,,Zlatni pojas  Čačka“  osvojio  je  Stefan Joksić koji je  pobedio   aktuelnog prvaka Evrope,  reprezentativca Austrije  Hinterbuchner Dominika rezultatom 4: 1. Zlatni  pojas  sveukupnog  pobednilka turnira osvojili  su  takmičari Karate kluba Borac iz Čačka nastupivši u kompletnom sastavu u svim uzrasnim kategorijama.

Stefan Joksić   osvojio  je  zlatni  pojas u muškoj konkurenciji.  Joksić  je  u veoma teškoj i kvalitetnoj borbi pobedio aktuelnog prvaka Evrope, reprezentativca Austrije.

U veoma oštrim, neizvesnim i kvalitetnim borbama ekipni Zlatni Pojas osvojila je reprezentacija Hrvatske, aktuelni prvak Evrope, koja je savladala reprezentaciju Srbije sa rezultatom 4:3. U pojedinačnoj konkurenciji za devojke, Zlatni Pojas osvojila je Lucija Lesjak iz Hrvatske, aktuelna vicešampionka sveta, koja je savladala reprezentativku Srbije Ivanu Perović sa rezultatom 3:2.

Drugog dana takmičenja, 10. aprila, u sportskoj dvorani „Mladost“ na šest borilišta održane su  borbe  u svim uzrasnim kategorijama na kome je učešće uzeleo 145 klubova iz zemlje i inostranstva. Takmičari Karate kluba Borac iz Čačka nastupili su u kompletnom sastavu u svim uzrasnim kategorijama i potvrdili svoj kvalitet time što su osvojili Zlatni Pojas za sveukupnog pobednika 51. Međunarodnog turnira ,,Zlatni Pojas“ ispred Karate kluba Budućnost iz Crne Gore, Karate kluba Ipon iz Zagreba i Karate kluba Makpetrol iz Severne Makedonije.

Pedestprvi Međunarodni karate turnir „Zlatni Pojas“ Čačka održan je u sportskim dvoranama „Borac“ i „Mladost“ 9. i 10. aprila na kome je učestvovalo 14 seniorskih nacionalnih selekcija iz Evrope i 145 klubova iz zemlje i inostranstva.

Izvor: Infopress

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar