Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kadeti Borca bez poraza očekuju završni turnir, kraj Morave pao i Spartak

post-title
Foto: Lejča photography


Kadetski tim Borca superiorno je završio ligaški deo Triglav kadetske lige Srbije. Mladi košarkaši iz grada na Moravi ubedljivo su savladali vršnjake iz subotičkog Spartaka, a rezultat na kraju susreta je glasio 85:50 (19:14; 27:8; 15:21; 24:7). Inače, reč je o odloženoj utakmici 21. kola.

U prvom delu igre gosti sa severa Srbije pružili su dostojan otpor silnom rivalu. Uostalom, o tome svedoči i rezultat, koji je bio u blagom plusu za Čačane.

Ali već u drugoj četvrtini Borac je odigrao furiozno. Ubacio je rivalu 27 poena, a primio je svega osam, tako da je već nakon 20 minuta košarke bilo jasno da će tim Vladimira Zlatanovića ostvariti još jednu pobedu.

Pošto su se timovi vratili na parket iz svlačionica, Spartak je uspeo da pruži nešto jači otpor domaćinu, tek da pokaže da nije puki posmatrač utakmice, već i učesnik.

Uprkos činjenici da je imao na svom kontu ozbiljan kapital, Borac nije spustio nogu sa gasa u poslednjih 10 minuta. Štaviše, ponovo je bio na visini zadatka, pa je meč okončao u velikom plusu, sa neverovatnih 35 poena.

Najbolji pojedinac u redovima Borca bio je Ivković sa 23 poena. Sledio ga je Tatić sa 18, a Erić i Vasilijević su dodali po 11 poena.

Borac: Ćurčić, Bugarčić 9, Bojović 4, Erić 11, Vasilijević 11, Nikolić, Ivković 23, Milošević 5, Radović 4, Popović, Tatić 18, Stojanović.

Spartak: Simendić, Camprag 2, Janković 9, Burda, Puaca, Radojčić, Kojić 14, Gabrić 10, Mandić 9, Grčić 6.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar