Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kraljevčani uživali sa Miroslavom Ilićem

post-title
Foto: Press služba


Na centralnom gradskom trgu u Kraljevu, uprkos promenljivim vremenskim uslovima, legenda naše narodne muzike Miroslav Ilić, uz pratnju orkestra Miše Mijatovića, održao je koncert za pamćenje.

Slavuj iz Mrčajevaca upriličio je nezaboravnu atmosferu svojim vanvremenskim hitovima kao što su: Božanstvena ženo, Ova noć, Smej se, smej, Luckasta si ti, Polomiću čaše od kristala, Devojka iz grada, Pozdravi je, pozdravi, Nije život jedna žena, Tebi, Jesen sedamdeset i neke, Bili smo drugovi, Lažu da vreme leči sve, Amerika, Još te nešto čini izuzetnom ...

Zajedno sa Miroslavom, svaku dobro poznatu pesmu, ispratili su glasovi kako starijih, tako i mladih posetioca. Ilić je u čast preminulom kolegi, našem sugrađaninu, pevaču, tekstopiscu i kompozitoru narodne muzike Predragu Živkovići Tozovcu, otpevao i pesmu „Ti si me čekala“.

Dvočasovnim performansom, bez pauze, Miroslav Ilić je, i posle pet decenija aktivnog pevanja, još jednom pokazao da nije slučajno što njegova popularnost ne jenjava.

Koliko je publika uživala u ovom divnom koncertu, koji je poklon pevača i njegovog orkestra svim Kraljevčanima, govori ogroman broj građana našeg grada koji su se okupili na Trgu srpskih ratnika i u baštama okolnih kafića i restorana, ali i gostiju iz okolnih gradova i opština.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar