Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Marinović posle pobede protiv Zlatibora: Utakmica je bila spektakl, pokazali smo da se košarka igra i van Beograda!

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


Košarkaši iz grada na Moravi nisu dopustili da se dogodi iznenađenje u Čačku. Pred dobro popunjenim tribinama, uspeli su da opravdaju zvanje favorita, jer su savladali goste iz Čajetine, a rezultat je glasio 85:80 (27:14; 14:20; 24:19; 20:27).

 

Doduše, do pobede je Borac došao na nešto teži način. Iako je imao u jednom momentu četvrte deonice veliku prednost od 16 poena (77:61), domaći tim je došao u situaciju da grčevito brani trijumf. Ipak, Čačani su u odsudnim momentima bili na visini zadatka, pa su zasluženo poveli sa 1:0 u seriji protiv borbenih Čajetinaca.

 

Marko Marinović, trener Borca, pohvalno se izrazio o ekipi Zlatibora.

 

,,Pre svega, hteo bih da pohvalim ekipu Zlatibora. Retkost je da neko ulaže novac u košarku u ovakvoj situaciji. To treba poštovati. A zbog ove nepravde, na kraju će ostati veliki žal, bez obzira ko bude član ABA lige. Zlatiboru čestitam na svemu što je uradio do sada, mislim da Strajin radi odličan posao”, rekao je Marinović.

 

Naravno, kormilar Čačana je prodiskutovao i o samoj utakmici.

 

,,Što se tiče utakmice, bila je pravi spektakl. Nije išla u smeru da neko može da se opusti, već su navijači morali sve vreme da budu fokusirani na utakmicu. Mislim da je bila lepa za gledanje. Pokazali smo da se košarka ne igra samo u Beogradu, već i u ostalim gradovima Srbije. A to je za poštovanje. Takođe, moram da čestitam svojim igračima, jer su igrali dobro, uprkos pristisku zbog uloge favorita. Utakmica je odlučena u poslednjoj četvrtini”, smatra Marinović.

 

Takođe, još je dodao.

 

,,Podvlačimo crtu i okrećemo se utakmici koja će biti odigrana u sredu na Zlatiboru“, dodao je Marko Marinović.

 

Borac će imati nekoliko dana pauze da se pripremi za izuzetno teško gostovanje koje ga očekuje. Utakmica broj dva između Borca i Zlatibora zakazana je za sredu 4. maj, a početak susreta u Čajetini je u 17:00.

KK Borac/Nikola Minović 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar