Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanski Pop Hor nastupio na Srpskom festivalu svetske muzike

post-title
Foto: Infopress


Članovi čačanskog Pop Hora nedavno su nastupili na Srpskom festivalu svetske muzike u Gornjem Milanovcu. Nesvakidašnji hor u kojem pevaju sve generacije bez obzira na zanimanja i pevačka iskustva oduševio je milanovačku publiku, koja im je uzvratila emocijama i dobrom energijom.

Na Srpskom festivalu svetske muzike nastupilo je oko 100 članova hora, među kojima su bila deca od samo 4 godine.  Bilo da već imaju iskustva ili prave prve pevačke korake za njih je pevanje u više glasova pred publikom poseban doživljaj.

Dugogodišnji horski pevači festival su doživeli kao novo iskustvo, a priliku da pevaju u horu u kojem ne važe stroga pravila, kao posebnu vrstu slobode.

,,Pevam ceo život, od kako sam spoznala sebe. Ovaj nastup je bio nešto posebno i neviđeno rekla bih ne samo u Srbiji, nego i na Balkanu. To treba doživeti”, istakla je Zdenka Radovanović, član Pop Hora.

Priliku da se predstave na velikom muzičkom festivalu, koji se u Gornjem Milanovcu održava već 14 godina, članovi Pop Hora dobili su upravo zbog toga što čine jedinstven pevački sastav. Pred više hiljada posetilaca izveli su brojne numere, među kojima posebno mesto ima ,,Ja bih da pevam još malo”. Uskoro će se predstaviti i autorskom pesmom.

Pop Hor je otvoren za sve koji žele da provedu vreme u pesmi, veselju i druženju, bez granica. Mogu se prijaviti putem Facebook ili Instagram grupe Pop Hor Ča, ili doći na probu u Gimnaziju utorkom od 19:30h.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar