Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Velika muka snašla Miodraga iz Gornjeg Milanovca, krenuo u grad po namirnice pa ostao uskraćen: Sumnja da su mu lopovi ukrali novčanik sa novcem i dokumentima

post-title
Foto: RINA


Gornji Milanovac - Kad je iz sela Družetići krenuo do Čačka da pokupuje potrepštine, Miodrag Vlasković svojoj kući vratio se praznih džepova. Sve namirnice sa spiska, koje je imao nameru pazariti ipak nije doneo do kuće, jer je ostao bez ličnih dokumenta i novca, a po svemu sudeći o dodatnom trošku moraće ponovo da dolazi u grad i to nekoliko puta kako bi izvadio sve potrebne isprave.


„Došao sam u Čačak da kupim nešto i do Poštanske štedionice. Imam taj mali novčanik u kome držim od oružanog lista, vozačke, lične karte do bankovnih kartica. Nije tu bilo para, možda 20 evra. Taj ko ga je pronašao ili ukrao neće se baš ovajditi", kaže Miodrag za RINU i dodaje da dok ne izgubimo novčanik ili nam ga neko ne ukrade, ne pomišljamo na to koliko sve što se u njemu nalazi može da nas košta.


"Novac bez koga sam ostao je manji trošak u odnosu na to koliko ću da platim izdavanje novih dokumenata i kartica. U jeku poljoprivrednih radova moraću nekoliko puta da dolazim u Čačak kako bi sve to ponovo završio. Skuplja pita nego tepsija.”, rekao je Miodrag.


Ako ste slučajno našli lična dokumenta Miodraga Družetića možete ga kontaktirati na 064/348-32-04.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar