Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiMilivoje Dolović još četiri godine na čelu opštine Lučani

post-title
Foto: RINA


Milivoje Dolović nakon lokalnih izbora u Lučanima, održanih 3. aprila, ponovo je izabran za predsednika opštine tako da će dobiti još jedan mandat da predvodi Lučane. Tako je odlučio loklani parlament koji se danas konstituisao.

Milivoje Dolović iz Kotraže rođen je 1986. godine u Čačku. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Do izbora na funkciju predsednika opštine radio je kao zamenik predsednika opštine Lučani. Član je Srpske napredne stranke.

Inače, na Konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Lučani, verifikovani su mandati odbornika Skupštine. Verifikacioni odbor potvrdio je mandate 35 odbornika Skupštine, koji su prisustvovali sednici. Nov saziv Skupštine na osnovu izbornih rezultata lokalnih izbora održanih 03. aprila 2022. godine čine 20 odbornika liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, devet odbornika liste grupe građana, „Jedan tim“ , četiri odbornika sa izborne liste „Ivica Dačić -Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”, dva odbornika sa izborne liste „Pokret za obnovu Kraljevine Srbije“.

Na prvoj konstitutivnoj sednici izabrana je predsednica Skupštine opštine Lučani Vesna Stambolić, profesor narodne odbrane iz Lučana, koja će Skupštinom predsedavati u naredne četiri godine. Za zamenika Skupštine opštine Lučani odbornici su izabrali Zorana Plazinića iz Guberevaca, koji je u devet mandata bio odbornik SO Lučani.

RINA

Komentari

Čestitke na izboru izvršne Opštinake vlasti.

Slobodan Nešovanović

12.05.2022 19:28


Ostavite komentar