Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiVojska stigla u Ivanjicu, ponovo pomažu meštanima: Narednih 15 dana vršiće raskres rastinja na mreži niskog napona

post-title
Foto: RINA


Snežne padavine koje su pogodile teritoriju opštine Ivanjica krajem prošle godine samo su potvrdile koliko su meštani planinskih sela u problemu, kad je u pitanju sanbdevanje električnom energijom. Težak sneg napravio je ogromne kvarove na niskonaponksoj mreži, danima se bilo bez struje a kako se to više ne bi ponavljalo moralo se reagovati na vreme.

"U pomoć nam je opet pritekla Vojska RS, sa kojom već duži period imamo dobru saradnju. Pozitivno je odgovorila i ovaj put i u narednih petnaest dana vršiće raskres rastinja na mreži niskog napona. To će biti od velikog značaja, kako bi snabdevanje električnom energijom tokom zimskih meseci bilo potpuno stabilno", rekao je za RINU predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović.

Vojska RS do sada je učestvovala u otklanjanju posledica katastrofalnih poplava koje su pogodile Ivanjicu prethdonih godina, a zahvaljjući njima sanirana je šteta na putnoj infratsrukturi u mnogim udaljenim selima.

RINA

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar