Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Od deteta do poete

post-title
Foto: Infopress


Prijave na  poetsko-recitatorski konkurs "Od deteta do poete", otvorene su do kraja maja. Deca u uzrastu od 9 do 14 godina stiču pravo učešća kada napišu pesmu  na temu "Moj grad nekad i sad".

"Zainteresovani osnovci koji budu učestvovali u okviru  projekta "Od deteta do poete", imaće mogućnost da rade sa eminentnim književnicima i dramskim umetnicima, među kojima su naša sugrađanka, pisac I bibliotekar, Olivera Nedeljković, pisac Goran Novakov, bibliotekar i pisac Elizabeta Georgijev, dramska umetnica Dragana Mladenov. Oni će u toku juna i jula organizovati sastanke na Zoom platformi i pomoći učesnicima u stvaralačkom procesu, kao i u načinu prezentovanja napisane pesme", rekla je bibliotekarka  Ana Stanojević.

Poetsko –recitatorski konkurs "Od deteta do poete", za cilj ima aktivno učešće dece u kulturnom životu zajednice.

Čačanski osnovci koji vole da čitaju , pričaju o pročitanom, pišu poeziju i prozne radove imaju mogućnost da se priključe književnom klubu,, Slovce “,  koji od ove godine okuplja najmlađe ljubitelje književnosti. Klub vodi bibliotekarka i književnica Olivera Nedeljković. Sastanci u okviru kluba su svake druge subote u mesecu u  Odeljenju   za decu i mlade Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis".

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar