Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Košarkaški turnir "ZICER" po 19. put

post-title
Foto: Kablarnet


Na terenu mesne zajednice “3. Decembar” u Čačku održaće se, po 19. put, košarkaški turnir “Zicer”. Popularni “Zicer” startuje 17. juna i trajaće pet dana.

Na turniru će učestvovati veliki broj igrača u četiri kategorije: mlađi pioniri (2010. godište i mlađi), pioniri (2008./2009. godište), kadeti (2006./2007. godište) i juniori (2004./2005. godište).

U subotu 18. juna, sa početkom u 08.00 časova, biće održan turnir za najmlađe na kome će učestvovati deca od prvog do četvrtog razreda.

Svečano otvaranje “Zicera” održaće se 17. juna od 19.00 sati. Očekuje se učesće preko 20 ekipa i veliki broj gledalaca. Na samom igralištu, ove godine, postavljene su fiksne tribine što će ulepšati izgled terena i privući decu da duže borave na košarkaškom igralištu.

Organizator košarkaškog turnira Srđan Radenović napominje i podseća da se sledeće godine održava jubilarni 20. košarkaški turnir “Zicer” u kom će, nada se, učestvovati i Grad Čačak. Ovo je jedini turnir u Srbiji koji se organizuje u igri “pet na pet“. Poslednja dva dana turnira organizovaće se šutiranje trojki, kao i šutiranje sa pola terena, gde pobednike očekuju lepe nagrade.

Za finalno veče planirana je žurka sa početkom od 18.00 sati, gde će za Vas muziku birati KUĆNA MUZIKA – DJ ŠOMI.

“Pozivam sve takmičare da prijave svoje ekipe do 16. juna, ali i sve zaljubljenike u košarku da dođu i svojim prisustvom ulepšaju turnir. Takođe, zahvaljujem se svim ljudima dobre volje koji su podržali “Zicer” i ove godine: Grad Čačak, Kompanija MOZZART, LORD, SMS ŠPED, UNIPROMET, IN AUTO 32, AC MANIC, STOLARIJA BOGDANOVIĆ, LINGO – Škola stranih jezika, RABREN PEHARI, RADOVIĆ DOO, SLOVAS, DUNAV OSIGURANJE, BB TRADE, PS FASHION, PACOM, LAKE AUTO, MAKROBELA, JKP KOMUNALAC, CHIPSY WAY, KK ČAČAK 94, TURBO SERVIS BOZEC, DTM, MEDIGRAF, M. Z. 3. DECEMBAR, IGT, USPON, AS BEZBEDNOST, ČAJKA M…”, ističe Srđan Radenović.

Nikola Minović/Kablarnet



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar