Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U17 reprezentacija Srbije počela sa pripremama, četiri igrača Borca na spisku

post-title
Foto: KSS


Muška košarkaška reprezentacija Srbije, čiji igrači ne prelaze starosnu dob od 17 godina, krenula je sa pripremama za Svetsko prvenstvo, koje će od 2. do 10. jula biti odigrano u Malagi (Španija).

Trener U17 selekcije, Dragoljub Avramović, okupio je najtalentovanije momke u Srbiji, koji će u narednih mesec dana trenirati se i spremati za to prestižno takmičenje.

Ali ono što je posebno bitno za Borac i Čačak jeste činjenica da su se čak četvorica igrača iz kadetskog pogona tima iz grada na Moravi našla u probranom društvu. Reč je o Đorđu M. ĆurčićuPavlu NikolićuKonstantinu Popoviću i Matiji Miloševiću.

To su momci koji su se polovinom maja u dvorani kraj Morave okitili srebrnim medaljama na završnom turniru za kadete. Pored toga, nedelju dana ranije, isto su učinili sa juniorskim timom u Kragujevcu.

Ta dva uspeha, kao i njihov poziv u selekciju, dokazi su da se u Borcu radi zaista pametno, temeljno i kvalitetno, kao i da će klub iz najkošarkaškijeg grada u Srbiji i regionu u godinama koje dolaze imati zaista svetlu budućnost.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar