Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Neverovatan obrt, sada je konačano poznato zašto i kako je škoda završila na bankini pored puta: Automobil leteo 30 metara, vozač prešao u suprotnu traku i udario motor

post-title
Foto: RINA


Požega - Mnoge prolaznike koji su se juče u popodnevnim časovima našli na magistralnom putu od Čačka ka Užicu u blizini Požege,  dočekala  je neverovantna scena pored puta.  Automobil marke škoda „visio“ je okačen na zaštitnoj bankini. Na objavljene fotografije pojedini su imali i šaljive komentare pisajući kako je tu zabranjeno parkiranje. Međutim, pozadina priče ipak je potpuno drugačija, a automobil je završio na tom mestu jer se sudario sa motociklistom koji mu je dolazio u susret.

"Auto marke škoda koji se kretao iz pravca Užica, pod još nerazjašnjenim okonostima prešao je u levu  traku nekih metar, a kojom se kretao motorista iz Požege, uredno u toj svojoj traci. Došlo je do njihovog kontakta, motociklista je „odsuljao“ asfaltom oko 15 metara od mesta kontakta, a škoda oko trideset, što pokazuje brzine kretanja. ", kazao je za RINU, Vlade Ivanović, svedok i očevidac ovog događaja.

U ovom udesu povređen je vozač motora. Njegove povrede nisu opasne po život, a nakon opservacije zadržan je u užičkoj bolnici.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar