Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ministar Momirović obišao radove na izgradnji pristupne saobraćajnice u Gornjem Milanovcu

post-title
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac


Prilikom svoje posete Gornjem Milanovcu, ministar Momirović je zajedno sa predsednikom opštine Gornji Milanovac, Dejanom Kovačevićem, obišao radove na izgradnji pristupne saobraćajnice auto-putu Miloš Veliki. Oni su obišli poddeonicu koja se gradi od Srčanika do fabrike Metalac i uverili se u kvalitet i dinamiku radova.

- Obišli smo 3 kilometra od ukupno 4,5 od ove deonice puta. Radovi teku planiranom dinamikom, možda nešto čak i brže od planiranog. Ono što nas i dalje koči je eksproprijacija građevinskih objekata, ali se nadam da ćemo u toku juna i taj deo da završimo. Planirano je da početkom jula krene i rehabilitacija postojećeg puta od Takova ka Srčaniku. Zahvalan sam ministru Momiroviću što je danas ovde i što može sam da se uveri u kvalitet radova i u ozbiljnost izvođača – rekao je Kovačević.

IMG_3842
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac

- Zadovoljan sam kako se odvijaju radovi. Otvorili smo dosta širok front, i podsetio bih sve da prema planovima ovo treba da završimo do marta ili aprila 2024. godine. Sa ovom dinamikom, mi to možemo i ranije. Ono što je problem ovde, kao i na većini gradilišta je eksproprijacija. Razumem sve ljude, naročito one čije porodice ovde žive vekovima, ali mi ove puteve radimo zbog njih i njihove dece. Mi ovo radimo da bi se Gornji Milanovac otvorio za nove investicije, da bi fabrike dobile još bolju perspektivu i da bi svi ljudi imali bržu i kvalitetniju komunikaciju – izjavio je Momirović.

Ministar Momirović je još jednom istakao da će se rešavanjem imovinsko-pravnih problema dodatno ubrzati radovi na izgradnji obilaznice i zamolio sve za razumevanje i saradnju kako bi ovaj projekat što pre bio realizovan.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar